Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Landgoedkeuken van Heerlijkheid Mariënwaerdt

Deze zomer kondigde de familie Van Verschuer aan dat ze hun landgoed ook buiten de grenzen van hun akkers, bossen en weiden willen delen. Met het openen van de Landgoedkeuken in Utrecht brengen ze het landgoed en daarmee het buitenleven naar de binnenstad.

In het monumentale pand, in de schaduw van de Domtoren, is hard gewerkt aan een kopie van de keuken in het Grote Huis op het landgoed. Er is onder andere gekozen voor houten lambrisering, oud servies in een grote keukenkast en warme kleuren.

De Landgoedkeuken is dagelijks vanaf 8 uur open voor ontbijt, lunch en borrel. Op donderdagavond (koopavond) kan er ook worden aangeschoven voor het diner. Op het menu staan lekkernijen uit eigen bakkerij, broodjes, salades, soepen en tosti’s, bereid met onder andere het malse rundvlees van de kudde Lakenvelders en landgoedkazen uit eigen kaasmakerij. De verschillende jams, chutneys en sauzen zijn de basis van de ontbijt- en lunchgerechten. Het gehele assortiment landgoedproducten is er ook te koop. 

Vandaag gaat de Landgoedkeuken open in de Korte Jansstraat 5 in Utrecht. 

Voor meer informatie:

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Mariënwaerdt 't Klooster 5
4153 RR Beesd
0345 680434
[email protected] 
www.marienwaerdt.nl 

Publicatiedatum: