Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Your Foodprint biedt vegan kerstpakket aan

Your Foodprint biedt een vegan kerstpakket aan dat bestaat uit diverse plantaardige, veelal biologische en duurzame producten. "Het kerstpakket is ideaal voor iedereen die interesse heeft in een vegetarische, veganistische, bewuste of groene levensstijl. Voor jezelf, om cadeau te geven aan iemand anders of om als werkgever aan werknemers uit te delen", aldus Marleen Schrijvers.

Het pakket bevat een gevarieerd aanbod aan voedingsmiddelen, zoals biologische soja chocolademelk, vegan slagroom, kombucha, biologische thee en kerstchocolaatjes. Daarnaast bevat het enkele duurzame non-food producten, zoals natuurlijke handzeep en een gerecyclede kerstkaart met bloemzaadjes. 

Donatie Stichting de Nobele Hoeve
Van het kerstpakket wordt € 1,00 aan de Stichting de Nobele Hoeve gedoneerd. Stichting de Nobele Hoeve zet zich in voor bewustwording op het gebied van dierenwelzijn, het milieu en duurzaamheid om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. De stichting houdt zich ook bezig met opvang en verzorging van verwaarloosde en mishandelde dieren zoals koeien, kippen, varkens, paarden en andere dieren.

Hoe wordt het verpakt en verzonden?
De producten worden in een feestelijke kerstdoos verpakt en verzonden. Bovendien zitten er een aantal interessante flyers en informatieve folders van duurzame merken, bedrijven en stichtingen in het pakket. 

Voor meer informatie: 
Marleen Schrijvers
Your Foodprint
Lange Tiendeweg 44
2801 KJ Gouda
06-22 89 74 91
[email protected] 
www.yourfoodprint.nl 

Publicatiedatum: