Biolife 2018 - vakbeurs voor lokaal geteelde biologische kwaliteitsproducten

Biolife heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het belangrijkste platform voor lokale, biologisch gecertificeerde kwaliteitsproducten in de gehele Alpenregio. Dat blijkt onder meer uit de continu groeiende bezoekersaantallen en de aanwezigheid van steeds meer exposanten uit het buitenland, die de beurs als springplank voor de Italiaanse markt gebruiken.

Op de vakbeurs voor lokaal geteelde biologische kwaliteitsproducten staan er voor de bezoekers proeverijen ter beschikking, die zich overwegend richten op personen die gastronomie- en hotelbedrijven runnen. Daarnaast is er een groot aanbod aan bijeenkomsten, discussiefora met eigenaren van openbare instellingen en op maat gesneden praktische demonstraties voor chef-koks en koks. De meesters van de kwalitatief hoogwaardige keuken leren zo een groot aantal biologische en biodynamische voedingsmiddelen kennen, die hun gerechten tot een unieke smaakbeleving maken.

Voor meer informatie:
www.fierabolzano.it/biolife/de/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.