Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe productlijn van Mattisson Healthcare in composteerbare Bio4Pack verpakking

Mattisson Healthcare is leverancier van een complete range natuurlijke producten zoals (vegan) proteïnen, plantaardige oliën, noten, zaden, zuidvruchten, healthcare snacks, granen enzovoorts. "Het zijn producten die stuk voor stuk bijdragen aan een Universal Healthstyle voor een gezond, vitaal en energiek leven. Bij de productie wordt daarbij zoveel mogelijk gewerkt met biologische ingrediënten waarmee Mattisson ook een bijdrage levert aan een duurzame wereld. Zulke mooie en eerlijke producten verdienen een verpakking die hier naadloos op aansluit, vandaar dat Mattisson Healthcare heeft gekozen voor een composteerbare verpakking van Bio4Pack", aldus Patrick Gerritsen van Bio4Pack.

Volledig composteerbare verpakking
De nieuwe productlijn van Mattisson wordt verpakt in een volledig composteerbaar verpakking die voldoet aan de strenge Europese EN13432 eisen. Dit geldt voor zowel de gebruikte BTpI folie, als het Bio4Life etiket. Dat houdt in dat de verpakking na gebruik in de groene bak weggegooid mag worden en na 12 weken in een professionele composteringsinstallatie compleet in compost is omgezet. Het dient daarmee weer als voedingsstof voor nieuwe natuurlijke grondstoffen. Hoe geavanceerd de BTpI-folie en het Bio4Life etiket echter ook zijn, de verwerking ervan gaat ouderwets eenvoudig op alle gangbare verpakkingsmachines.

"We zijn trots dat Mattisson voor de verpakking van hun nieuwe productlijn heeft gekozen voor Bio4Pack. Het is de perfecte symbiose van een duurzame visie op zowel het product als de verpakking", aldus Patrick.

Voor meer informatie: 
[email protected] 
www.bio4pack.com  

Publicatiedatum: