Bioclimatic verbetert luchtdesinfectie systeem

In opslagcellen met een hogere temperatuur en luchtvochtigheid kunnen problemen ontstaan met schimmelvorming. Dit leidt tot schoonmaakkosten, verminderde efficiëntie van de koelinstallatie en mogelijk besmetting van versproducten.

Voor AGF bedrijven met geconditioneerde opslagcellen levert Bioclimatic luchtdesinfectie systemen om schimmelvorming op kitnaden, stellingen en eindproducten te voorkomen. Het desinfecteren van de lucht in de cel voorkomt verspreiding van sporen en schimmels.

De regeling van het systeem is volledig vernieuwd en geschikt om te integreren in een bestaande klimaatregeling of gebouwbeheersysteem. Ook kunnen ’s nachts en tijdens werkuren andere instellingen gehanteerd worden. De service behoefte wordt automatisch bijgehouden en weergegeven, zo worden onderdelen niet onnodig vervangen wat bijdraagt aan lage operationele kosten.

Voor meer informatie:
Bioclimatic 
Nieuw-Vennep
0252 626962
www.bioclimatic.nl/sectoren/agf/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.