Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frugi helpt voedselketen in de oceaan

Het Britse Frugi, producent van biologische kinderkleding, steunt al meer dan 10 jaar natuurbehoud met z´n Little Clothes BIG Change project, waarbij 1% van de jaarlijkse opbrengst naar liefdadigheid gaat. Het geld wordt verdeeld via een stemsysteem op de Frugi website waar klanten hun favoriete goede doel kunnen uitkiezen. Tot op heden is er meer dan € 176.000 geschonken.

De Cornwall Wildlife Trust gebruikt de donaties van Frugi voor de activiteiten van z'n Living Seas, waarmee het leven van o.a. dolfijnen voor de kust van Cornwall beschermd wordt.

Ruth Williams van Cornwall Wildlife Trust: “We zijn erg dankbaar voor de steun van Frugi, waardoor we resultaten voor de lange termijn kunnen behalen. Hiermee wordt alle leven in de voedselketen van de oceaan van de bodem tot aan de oppervlakte geholpen. "

"We gaan graag met Frugi verder en steunen op onze beurt dit geweldige biologische merk en we roepen consumenten op om ons te steunen als ze items bij Frugi kopen."

Als dank voor de steun heeft het Trust werknemers van Frugi uitgenodigd voor een speciaal uitje aan de kust.

Helene Weston van Frugi: “We zijn er trots op om het bijzondere werk van de Cornwall Wildlife Trust en hun Living Seas programme te kunnen steunen."

"De dag die we aangeboden, kregen was erg leuk en helpt ons om de schoonheid van onze kust te begrijpen en het belang van het behoud ervan."

Bron: falmouthpacket.co.uk 

 

Publicatiedatum: