Marcel Verdellen, Satori Holland:

"Uit Peru ontvangen we hoofdzakelijk biologische gember"

Tholen - Bij Satori Holland arriveerde afgelopen maand de eerste Peruaanse gember. "We krijgen wekelijks een container binnen en onze klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit. Met name vanuit Frankrijk is er een goede vraag naar kwalitatief hoogwaardige gember uit Peru", vertelt directeur Marcel Verdellen.

"Uit Peru ontvangen we hoofdzakelijk biologische gember. De marktprijs ligt een stuk hoger dan het product uit China en Brazilië, maar de kwaliteit is dan ook vele malen beter dan het Chinese product. Over de gember uit Brazilië zijn we dit jaar wel te spreken nadat die vorig jaar ook een tik hadden gehad, maar niet alle klanten zijn te spreken over de blauwe kleur. Daarom kiezen sommige ketens bewust voor de Peruaanse gember", aldus Marcel.

Satori Holland importeert exoten hoofdzakelijk uit Latijns-Amerika en in toenemende mate ook uit andere continenten. "Maar Peru zien we als een belangrijk productiegebied voor de toekomst. Afgelopen maand heb ik tijdens de Expoalimentaria weer contacten gelegd met diverse producenten, waarmee we rechtstreeks - dus zonder tussenkomst van agenturen - de komende tijd ons assortiment willen uitbreiden."

Voor meer informatie:
Marcel Verdellen
Satori Holland
T +31 (0)43 458 8200
marcel.verdellen@satori.nl
www.satori.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.