Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitgeverij Boekhout presenteert activiteiten aan Koninklijk paar

Tholen - Eerlijk is eerlijk: koning Willem-Alexander is niet geabonneerd op een van onze nieuwsbrieven voor de AGF-handel, tuinbouw of biologische sector. En ook ons nieuwe platform Wonen360.nl belandt niet dagelijks in de inbox van koningin Máxima. Toch had Uitgeverij Boekhout gisteren een koninklijk tintje. Tijdens een streekbezoek aan Zeeland mochten collega’s Sander Bruins Slot en Corline Boekhout met het koninklijk paar in gesprek over de activiteiten van het bedrijf.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten gisteren een streekbezoek aan Zeeland en deden halverwege de middag ook Tholen aan, de gemeente met de snelstgroeiende bedrijvigheid van Zeeland. In het grote bedrijf van winkelinrichter Hemi was ruimte ingericht voor acht regionale bedrijven om zich aan het Koninklijk paar te presenteren. Uitgeverij Boekhout was één van die bedrijven. Bij afwezigheid van Pieter en Dirian Boekhout spraken Sander Bruins Slot en Corline Boekhout met de koning en de koningin over de activiteiten van het bedrijf.  

Het Koninklijk paar was als altijd goed geïnformeerd en toonde interesse in de diverse magazines, publicaties en het wereldwijde netwerk waarmee onze nieuwsbrieven in zeven talen dagelijks meer dan 170.000 abonnees bereiken. Ook de prachtige standbouw in AGF-sferen - gerealiseerd door Zuidkoop - met foto's van de koningin die door de jaren heen bij meerdere bedrijven in de branche zijn gemaakt, viel duidelijk in de smaak.