Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 13 oktober

Festival B: over de bodem van gezondheid

Aanstaande zaterdag 13 oktober wordt Festival B, over de bodem van de gezondheid, georganiseerd. Het festival is voor mensen die meer willen weten over voeding en gezondheid en de rol van de bodem daarin. 

Het festival vindt plaats in Stadsschouwburg De Lawei in Drachten en er zijn lezingen over het verband tussen de bodem, boeren, bijen en biodiversiteit en gezondheid en en ook het verband met smaakvol eten, een beter klimaat, een duurzaam voedselsysteem en blije mensen want dat worden we hier allemaal van.

Waar: De Lawei in Drachten | Laweiplein 1, Drachten
Wanneer: zaterdag 13 oktober 2018
Start eerste lezing: 9.45 uur
Opening markt: 10.15 uur

Wie organiseert Festival B?
De organisatie is in handen van Marlise Vroom (Vroom’s Communicatie), Arien de Korte (Suikerzout) en Harmien Haan (Harmien Haan, Kennismakelaar) en valt onder auspiciën van de stichting Symphony of Soils. Voor de Stichting Symphony of Soils betekent het dat ze hiermee invulling geven aan de ambitie om naast het symposium Symphony of Soils op 11 oktober a.s. in 2018 ook een publieksevenement te organiseren. "Prachtig dat dit nu gebeurt", aldus Theo Mulder voorzitter van de Stichting Symphony of Soils.

Voor meer informatie:
www.festivalb.nl 

Publicatiedatum: