Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-lunchroom in Gouda maakt kans op award ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’

Your Foodprint, de vegan winkel met biologische lunchroom in het centrum  van Gouda, krijgt binnenkort onaangekondigd een mystery jury op bezoek. Want het 'Broodje vegan zalm met kruidenroomkaas' dat bij Your Foodprint op de menukaart staat is uit talloze inzendingen genomineerd voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2018. In totaal dingen er 5 broodjes mee naar de award die jaarlijks wordt uitgereikt door vakblad Lunchroom.

Na een uitvoerige inventarisatie van vele inzendingen zijn er 5 broodjes die het hoogst werden gewaardeerd door de jury. De mystery jury gaat de komende periode op pad om de kanshebbende broodjes van de finalisten te proeven, waarna op vrijdag 9 november de winnaar bekend wordt gemaakt.

Voor het broodje vegan zalm van Your Foodprint wordt geen zalm gebruikt, maar huisgemaakte gemarineerde wortel. Als roomkaas wordt plantaardige kruiden-knoflook roomkaas gebruikt. Samen met de dille is dit broodje een diervriendelijke versie van een traditioneel broodje gerookte zalm.

"Opvallend is dat 3 van de genomineerde broodjes dierlijke ingrediƫnten bevatten en dat het broodje van Your Foodprint geheel plantaardig is. Hierdoor is dit broodje diervriendelijk en kunnen vegetariƫrs en veganisten hun hart ophalen", volgens Marleen Schrijvers van Your Foodprint. Marleen, eigenaresse van Your Foodprint, is hartstikke trots dat haar broodje vegan zalm behoort tot de 5 lekkerste lunchroombroodjes van Nederland.

Voor meer informatie:
Marleen Schrijvers
Your Foodprint
Lange Tiendeweg 44
2801 KJ Gouda
0182-60 39 46 | 06-22 89 74 91
[email protected] 
www.yourfoodprint.nl 

Publicatiedatum: