Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio4Pack genomineerd voor NENnovation Award 2018

Dit jaar reikt NEN voor de tweede keer de NENnovation Award uit. Het doel van NEN is om de normalisatiekennis en het bijbehorende netwerk in te zetten om innovatie en normalisatie te verenigen. De slagingskansen van innovaties worden hierdoor vergroot en de marktacceptatie krijgt een impuls.

De NENnovation Award is een onderscheiding voor klanten en/of normcommissieleden die actief betrokken zijn bij normalisatie en meegewerkt hebben aan een product-/dienstinnovatie of project dat bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Er moet daarbij een duidelijke relatie met normalisatie zijn.

Bio4Pack is tezamen met Life Cycle Vision en WIVA Vat-5 Infinity genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Bio4Pack heeft de nominatie te danken aan het toekenning van het bio-based content certificaat. Dit certificaat is gebaseerd op een Europese norm ontwikkeld door de CEN/TC 411 bio-based products.

Aanstaande vrijdag 12 oktober wordt de winnaar van de NENnovation Award 2018 bekend gemaakt. "Het zal duidelijk zijn dat we deze graag in de wacht slepen, maar zijn sowieso al erg blij met de nominatie", aldus Patrick Gerritsen.

Voor meer informatie:  
Patrick Gerritsen
Bio4Pack
Marie-Curie-Stra├če 5
48529 Nordhorn (Duitsland)
06 16 12 18 43
[email protected] 
www.bio4pack.com 

Publicatiedatum: