Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse Sun&Vegs presenteert nieuw biologisch assortiment

Sun&Vegs, merk van Grupo Alimentario Citrus (GAC), heeft een nieuwe lijn van biologische producten. Deze zal gepresenteerd worden tijdens de Fruit Attraction. Met dit assortiment, dat onder het merk Sun&Vegs ECO afgezet zal worden, wil het bedrijf tegemoet komen aan de groeiende consumentenvraag naar biogroenten en -fruit.

Sun&Vegs ECO omvat een uitgebreid aanbod van gecertificeerde producten. In eerste instantie bestaat het assortiment uit producten als courgette, aubergine, broccoli en verschillende soorten sla. Tegelijkertijd is het bedrijf vanuit zijn Centrum voor Agronomisce Innovatie (CIAM) in Montserrat in Valencia bezig met de ontwikkeling van andere biologische gewassen, zoals mesclun en microgroenten. Het doel is om geleidelijk het aanbod uit te breiden.

In een tweede fase wil het merk daarnaast het 'ECO' label uitbreiden naar het assortiment van salades en groenten in gebruiksklare zakjes.

Naast zijn biologische assortiment presenteert Sun&Vegs op Fruit Attraction ook zijn laatste vernieuwingen op tuinbouwniveau (radijs, zoete maïs, luna courgette, aromatische kruiden). Ook zal er een gedeelte van de stand gewijd zijn aan producten als wraps, kant-en-klare salades en de MicroVegs: groentengerechten voor in de magnetron.

Bezoek ons tijdens Fruit Attraction:
Sun&Vegs
Pabellón 7 (área Proexport) - stand 7D01A

Meer informatie:
www.sunandvegs.es  
www.grupoalimentariocitrus.com

Publicatiedatum: