Amanprana lanceert:

Nieuwe giftset Kotobuki Matcha

Tholen – Hoewel de zomer pas net voorbij is, denken bedrijven alweer na over de feestdagen. “Wij presenteren een nieuwe giftset. We hebben een set met matcha en een bamboe klopper die traditioneel gebruikt wordt bij de theeceremonie,” vertelt Tim Spek van Amanprana. “Deze klopper geven we cadeau, zodat consumenten gelijk aan de slag kunnen met de matcha.”

“In matcha heb je veel kwaliteiten en verschillende soorten. De beste kwaliteit heeft een diepe, heldere groene kleur. De theeblaadjes worden dan langzaam gemalen tot heel fijn poeder. Het voordeel ten opzichte van andere thee is dat het hele theeblad gebruikt wordt, waardoor de gezonde stoffen, zoals antioxidanten, behouden blijven.”

“De thee zit in een donkere verpakking om te beschermen tegen oxidatie. Matcha kan namelijk grijs worden, wat betekent dat de kwaliteit en versheid minder zijn. Nog een leuk weetje over de matcha: de opbrengst is zo’n 40 tot 50 gram per uur. Dus voor een potje zijn ze ongeveer een uur aan het malen.”

Voor meer informatie: 
Tim Spek 
Amanprana
Brechtsebaan 42 unit 70
2900 Schoten (België)
+31624712166
tim.spek@noble-house.tk 
www.amanprana.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.