Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Simply Delicious draagt winkels over aan Odin

Op 4 oktober hebben Odin en Simply Delicious het contract getekend waarmee de 2 winkels van Simply Delicious in Velp en Oosterbeek door de eigenaren Marlene Zwart en Jillis de Winter worden overgedragen aan Odin. De overdracht van de winkels vindt plaats op zondag 11 november aanstaande. Hiermee groeit het aantal winkels van Odin naar 23.

Van links naar rechts: Jillis de Winter, Marlene Zwart en Marle Koomans van den Dries

Simply Delicious-eigenaar Jillis de Winter: “Zowel Marlene als ik zijn in een fase gekomen dat we na 20 jaar werk aan de winkel meer aandacht willen besteden aan andere zaken in ons leven. Daarom zijn we dit voorjaar op zoek gegaan naar een geschikte overnamepartij. Dat moest wel een partij zijn die qua visie op landbouw, voedingskwaliteit en biospeciaalzaken wil voortzetten wat wij met veel liefde hebben opgebouwd. Met Odin denken we de juiste partner te hebben gevonden. We hebben er veel vertrouwen in dat ze goed voor onze medewerkers en klanten zorgen.”

Odin directeur Merle Koomans van den Dries: “We zijn ontzettend blij dat we de kans hebben gekregen om deze 2 mooie winkels over te nemen. De stijl van Simply Delicious past goed bij Odin. Beide winkels zijn sfeervol en hebben een hoge kwaliteit aan biologische en biodynamische levensmiddelen. De medewerkers hebben een grote kennis van de producten en veel aandacht voor de klant. Ook zijn beide winkels vanaf het begin ook trouwe afnemers en leden geweest van De Nieuwe Band. Fijn dat we ze binnen de familie hebben kunnen houden en dat ze met hun eigen sfeer en karakter onderdeel gaan uitmaken van de bonte Odin community.”

Publicatiedatum: