Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NATEXPO 2018: eerste editie in Lyon succes

NATEXPO, de handelsbeurs voor biologische professionals, werd dit jaar voor het eerst in Lyon georganiseerd. Van de 700 deelnemers kwam 20% buiten Frankrijk uit 18 verschillende landen, waaronder Nederland en België. De beurs trok 9.600 bezoekers uit 58 landen.

Lyon editie in het teken van dynamisme en gezelligheid
Op NATEXPO worden biologische trends tentoongesteld. Biologisch in de breedste zin van het woord: drank en voeding, cosmetica en hygiëne, gezondheid en dieetsupplementen, ingrediënten en ruw materiaal, huishoud- en persoonlijke apparatuur, diensten en uitrusting voor de retail. 

Op de NATEXPO 2018 werden prijzen uitgereikt voor de beste biologische innovaties. Van de 150 inzendingen werden 14 producten in verschillende categorieën beloond met een award. Daarnaast werden voor verschillende categorieën forums georganiseerd.

Natexpo 2019
De volgende editie van NATEXPO wordt georganiseerd in Parijs van 20 tot en met 22 oktober 2019 en zal in het teken staan van de groeiende marktvraag. NATEXPO blijft biologische spelers steunen door producten op een enkele plaats ten toon te stellen en door de vertegenwoordiging van verschillende biologische streken in Frankrijk te versterken.

Voor meer informatie:
www.natexpo.com

Publicatiedatum: