Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CoCoa introduceert:

Twee nieuwe smaken bio-chocolade

CoCoa is nu ruim een jaar actief op de Nederlandse markt en met succes. Het assortiment is uitgebreid met twee nieuwe smaken: paranoten en dadels. Beide varianten zijn omhult met rauwe chocolade.

CoCoa wordt geproduceerd volgens het Bean-to-Bar principe. Zo houdt CoCoa de volledige controle over het productieproces. CoCoa importeert de cacao bonen zelf, direct uit Peru, en maakt haar chocolade producten in haar eigen banketbakkerij.  

Het handmatige proces vindt plaats bij temperaturen onder de 45 °C – zo blijft de kwaliteit van de chocolade optimaal en is er geen afbraak van de waardevolle enzymen en mineralen, zoals Magnesium, van de cacaoboon.

CoCoa :

  • Biologisch
  • Vegan: zuivelvrij
  • Glutenvrij en sojavrij
  • Gezoet met kokosbloesemsuiker
  • RAW / ongeroosterde chocolade

Voor meer informatie:
verkoop@unipharma.nl  
www.unipharma.nl 

Publicatiedatum: