Master of WIne Job de Swart

Masterclass rond de evolutie van biologische, biodynamische & natuurwijn

Kersverse Master of Wine Job de Swart geeft een masterclass rond de evolutie van biologische, biodynamische & natuurwijn. Een eerlijke, kritische en professionele stand van zaken gecombineerd met begeleide proeverij. Deze zal doorgaan op de wijnbeurs georganiseerd door wijnimportbedrijf Biodyvino op 3/11 te WTC Hotel & City Lounge Antwerp.

"Biodyvino is sinds 1993, de pionier op vlak van import van bio, biodynamische & natuurwijn. Deze groeiende nichemarkt evolueert met grote snelheid naar zijn maturiteitspiek. We vinden het moment gepast om die evolutie onder de loep te nemen. Ook de huidige tendensen en de toekomstperspectieven zullen besproken worden. De invalshoek houden we zo breed mogelijk van producent tot consument", aldus David Barbé van Biodyvino.

"Om dit zo objectief mogelijk te benaderen zal de Masterclass gegeven worden door een externe expert. We hebben het genoegen om hiervoor beroep te doen op de recentelijk gepromoveerde Master of Wine Job de Swart. Job zal een presentatie geven met aansluitend een open debat waarin het publiek kan interageren. Tijdens het debat zullen biodynamsich wijnmaakster Alexandra de Vazeilles (Château des Bachelards - Fleurie) en natuur wijnmaker Boris Feigel (Domaine des Près Lasses – Faugères) hun perspectief toelichten."

"Om de Masterclass optimaal te laten verlopen zullen we de plaatsen beperkt houden. We richten ons hoofdzakelijk naar vakpers en professionelen uit de wijnsector."

De Masterclass vindt plaats op zaterdag 3 november van 11.00 tot 11.50 u in de Skybar van het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp (Lange Kievitstraat 125 – 2018 Antwerpen).

Voor meer informatie en inschrijving:
David Barbé 
Biodyvino                 
+32 486 110 985 
david@biodyvino.be   
www.biodyvino.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.