Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakking voor Landgoedkazen Mariënwaerdt

"Al vele jaren zijn de biologische Landgoedkazen van Heerlijkheid Mariënwaerdt de pronkstukken van het landgoed. Al het goede wat het landgoed te bieden heeft, komt samen in dit oer-Hollandse product. De ‘dames’ grazen in alle rust in de kruidenrijke weides op het landgoed. Iedere dag gaat hun melk naar onze kaasmakerij waar er, naar traditioneel recept, verschillende soorten biologische kazen van worden gemaakt. Deze paradepaardjes verdienen het dus om in het zonnetje gezet te worden!", aldus Jorieke Arnzt van Heerlijkheid Mariënwaerdt. 

"Dat wordt gedaan door middel van een nieuw etiket. De aandacht van de consument voor het etiket groeit. Goede informatie zorgt voor een snelle en betere keuze zonder misleiding. Deze transparantie en eerlijkheid past bij het Landgoed. Dit alles geldt ook voor de buitenlandse consument. In één oogopslag haalt men nu de ‘Landgut Käse”, “Single Estate Cheese” of “Fromage du Terroir” van Heerlijkheid Mariënwaerdt er tussenuit. Naast duidelijk is de uitstraling ook passend bij de nieuwe, frisse huisstijl van het landgoed."

Op de Vakbeurs voor foodspecialiteiten, die gehouden wordt op 1 & 2 oktober in de Expo in Houten, worden de in het nieuw gestoken kazen met grote trots gepresenteerd. 

Voor meer informatie: 
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Mariënwaerdt, 't Klooster 5
4153 RR Beesd 
0345 - 68 70 10
www.marienwaerdt.nl    
[email protected] 

Publicatiedatum: