Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe netzak voor Peruaanse biologische gember geïntroduceerd

Het Amerikaanse A & A Organic Farms introduceert een nieuwe netzak van 8 x 142 gram voor Peruaanse biologische gember. A & A biedt Peruaanse gember ook aan in verpakkingen van 13,6 kilo voor haar klanten. 

Oprichter Andy Martin: "Het seizoen is momenteel in volle gang en zal nog tot januari of februari 2019 duren. Onze netzakken van 142 gram voor zowel biologische gember als kurkuma zijn tot nu toe erg populair bij de grote winkelketens omdat deze verpakking garandeert dat het product correct als biologisch wordt aangeslagen bij de kassa. 

 

De biologische Peruaanse gember van A & A is een gele gember die volgens het bedrijf van hogere kwaliteit is dan de witte rassen. A & A Organic Farms legt uit dat de rijke smaak van het product deels te danken is aan de bodemsoort in het Peruaanse regenwoud en het complexe teeltklimaat in de Amazone. Peruaanse gember is dan ook niet met Chinese te vergelijken. 

A & A Organic Farms werkt rechtstreeks samen met een teler in Pichanaki in Peru en ontvangst op regelmatige basis containers met gember in Los Angeles. 

Voor meer informatie: 
Aimee Martin
A & A Organic Farms
Tel: +1 (831) 768-0300
[email protected]
www.aaorganic.com

Publicatiedatum: