Nieuwe netzak voor Peruaanse biologische gember geïntroduceerd

Het Amerikaanse A & A Organic Farms introduceert een nieuwe netzak van 8 x 142 gram voor Peruaanse biologische gember. A & A biedt Peruaanse gember ook aan in verpakkingen van 13,6 kilo voor haar klanten. 

Oprichter Andy Martin: "Het seizoen is momenteel in volle gang en zal nog tot januari of februari 2019 duren. Onze netzakken van 142 gram voor zowel biologische gember als kurkuma zijn tot nu toe erg populair bij de grote winkelketens omdat deze verpakking garandeert dat het product correct als biologisch wordt aangeslagen bij de kassa. 

 

De biologische Peruaanse gember van A & A is een gele gember die volgens het bedrijf van hogere kwaliteit is dan de witte rassen. A & A Organic Farms legt uit dat de rijke smaak van het product deels te danken is aan de bodemsoort in het Peruaanse regenwoud en het complexe teeltklimaat in de Amazone. Peruaanse gember is dan ook niet met Chinese te vergelijken. 

A & A Organic Farms werkt rechtstreeks samen met een teler in Pichanaki in Peru en ontvangst op regelmatige basis containers met gember in Los Angeles. 

Voor meer informatie: 
Aimee Martin
A & A Organic Farms
Tel: +1 (831) 768-0300
aimee@aaorganic.com
www.aaorganic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.