Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Suikervrije- en havervariant

Twee nieuwe amandeldranken

Lima verrijkt haar assortiment met twee nieuwe amandeldranken: Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel. De nieuwe varianten zijn gebaseerd op Europese amandelen van de beste kwaliteit. Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel bevatten geen toegevoegde suikers. Klanten kunnen ze consumeren bij het ontbijt of gebruiken om andere dranken te verrijken, maar net zo goed kunnen ze gebruikt worden in tal van plantaardige zoete of zoute bereidingen.
  Ongezoet en suikervrij
Amandel Drink Ongezoet is een suikervrije drank met de smaak van amandelen. Een drank zonder toegevoegde aroma’s, arm aan verzadigde vetten en bovendien lactose- en glutenvrij en natuurlijk biologisch. Het geheim? Door het gebruik van verschillende amandelen, waarvan sommige licht geroosterd (2% geroosterde amandelen, 2% zoete amandelen), ontstaat een unieke smaak. Omwille van de smaak, het lage suikergehalte en de nutritionele eigenschappen, wordt de drank zowel door vegetariërs als door veganisten op prijs gesteld. 

Milde smaak van haver
Haver Drink Amandel is een drank die zijn smaak dankt aan de combinatie van zoete amandelen en de milde smaak van haver. De drank is lactosevrij en arm aan verzadigde vetten en natuurlijk biologisch. Bovendien is het een natuurlijke bron van eiwitten, waaraan geen suikers toegevoegd werden aangezien deze drank van nature al suikers bevat. Een heerlijke drank met een romige textuur en een smaak die iedereen bekoort. Ook deze kan gebruikt worden bij het ontbijt voor de bereiding van muesli of havermout of om andere dranken zoals koffie te verrijken. Maar net zo goed te gebruiken in tal van plantaardige zoete of zoute gerechten.

Voor meer informatie:
Lima
Groendreef 101
9880 Aalter (België)
[email protected] 
www.limafood.com 

 

Publicatiedatum: