Stijging Franse vraag naar biologisch

Sutralis zoekt Nederlandse bio-producenten

Tholen – Bio groeit hard in Frankrijk en daarmee stijgt natuurlijk ook de vraag naar bio-producten. Michèle Van Hasselt-Guibert is op zoek naar Nederlandse producenten die willen exporteren naar Frankrijk: “Ik heb een eigen bedrijf: Consultancy Frankrijk. Hierbij help ik ondernemers die ambities hebben om vanuit Frankrijk te exporteren. Ik ben benaderd door Sutralis, dat bio-producenten voor Franse groothandels zoekt”, begint Michèle. “Zij hebben een lijst gegeven met diepvriesproducten die ze zoeken, onder andere aperitiefsnacks, kant-en-klare maaltijden, brood en ijsjes.”

“Sutralis helpt ondernemers om producten in Frankrijk te lanceren. Zij gaan eerst overleggen met de inkoper van bedrijven, zoals Carrefour en Auchan. Dan worden adviezen en aanpassingen doorgegeven. Daarna wordt overlegd met de producent hoe en waar ze het product op de markt willen brengen in Frankrijk. Dit is een goede kans voor Nederlandse producenten om een weg te vinden in Frankrijk. Bij Sutralis wordt ook Engels gesproken, dus de communicatie gaat gemakkelijk. Sutralis kan producenten helpen met bepalen wat er interessant is.”

Sutralis zal aanwezig zijn op de NatExpo in Lyon (23 – 24 september) en bij SIAL in Parijs (21 t/m 25 oktober). Geïnteresseerden kunnen dan een afspraak maken met Sutralis via Michèle.

Voor meer informatie:
Michèle van Hasselt-Guibert
Consultancy Frankrijk
06.401.31.364
consultancyfrance@gmail.com  
https://nl.linkedin.com/in/michelevanhasselt 

www.sutralis.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.