7 tot en met 10 oktober

Organic Farming op Saudi Agriculture 2018

Bedrijven die actief zijn in de biologische landbouw kunnen zich deze week nog inschrijven voor een booth op de Saudi Agriculture Exhibition (7-10 oktober, Riyadh), de grootste B2B landbouw- en voedselbeurs in de Golfregio. De beurs is een uitgelezen kans om de GCC markt te betreden, business te vergroten of netwerken in de Golfregio uit te breiden. Een van de focusthema's van de beurs is organic farming, in lijn met het sustainable food security beleid van de Saoedische overheid.

Er is nog plek om u als Nederlands bedrijf bij het Holland paviljoen te voegen waar ook de ambassade vertegenwoordigd zal zijn. Een sfeerimpressie van Nederlandse deelname tijdens een eerdere editie is hier te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=FCZDea1RACQ 

Voor meer informatie:
Interesse/deelname kenbaar maken kan door contact op te nemen met ons landbouwbureau, bereikbaar via RIY-LNV@minbuza.nl of +966 1122320. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met de beursorganisator over het registreren van uw deelname, via Dhr Noel Puno, bereikbaar via noel.puno@recexpo.com.  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.