Madal bal introduceert Natural CALM Magnesium

Madal Bal introduceert Natural CALM Magnesium, een geïoniseerd magnesiumcitraat poeder dat je door toevoeging van water omzet in een heerlijk verfrissend magnesiumdrankje. Doordat er uitsluitend natuurlijke vruchtensmaken en stevia zijn toegevoegd een ideale manier om je magnesiumlevel weer op peil te brengen. Natural CALM Magnesium is al 10 jaar het best verkochte magnesium supplement in het natuurvoedingskanaal in de Verenigde Staten.

Onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat ionische mineralen beter en sneller worden opgenomen door ons lichaam. Bovendien zijn er aan het poeder - in tegenstelling tot magnesium in tabletvorm - geen vulmiddelen of glansmiddelen toegevoegd, Natural Calm Magnesium is daardoor 100% zuiver!

Natural CALM Magnesium is verkrijgbaar in 2 formaten en in 5 verschillende smaken: Original, Lemon, Orange, Cherry en Raspberry-Lemon. Een deel van het assortiment is vanaf deze week verkrijgbaar via Natudis.

Voor meer informatie:
www.naturalcalmmagnesium.nl 
emiledercksen@madalbal.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.