23 september

Vegenement komt voor het eerst naar Rotterdam

Vegetafel en Vegenement organiseren al ruim zes jaar vegan evenementen door heel Nederland. Dit jaar voor het eerst in Rotterdam. Op 23 september zal Vegenement Rotterdam van 12.00 tot 19.00 gratis toegankelijk zijn op Noordplein Rotterdam. Steeds meer mensen kiezen voor de vegan lifestyle, een vegetarisch leven of voor vlees verminderen. Voor al deze mensen zal deze markt een zeer welkome aanvulling zijn om op een laagdrempelige manier te ontdekken hoe je voedingsmiddelen, maar ook bijvoorbeeld kleding, cosmetica en huishoudelijke artikelen op een diervriendelijke manier kunt vervangen. “Vegenement Rotterdam brengt vele winkels samen, waardoor je heel gemakkelijk vegan kunt shoppen” aldus Christine Burgemeester, Directeur Vegetafel en Vegenement.

Vegan Evenementen worden al jaren door het hele land georganiseerd in samenwerking met vegan organisaties als Bite Back, Nederlandse Vereniging voor Veganisme en Vega-Life. Juist de kracht van de verbinding heeft een versterkende werking op de evenementen. “Vega-Life komt met veel verschillende vegan producten zoals schoenen, kleding, dierenvoeding en boeken om de mensen kennis te laten maken met alle alternatieven die er zijn,” aldus Alex Blanker, Directeur Vega-Life.

“Inspireren, proeven en beleven staan centraal tijdens Vegenement Rotterdam. Dit evenement is dan ook perfect voor iedereen die duurzaam wil leven of minder dierlijke producten wil gebruiken,” aldus Christine Burgemeester. “De hamvraag blijft: waar haalt een veganist zijn eiwitten vandaan? Daar kunnen de vele standhouders je alles over vertellen,” volgens Alex Blanker

Voor meer informatie:
www.vegenement.nl/rotterdam 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.