Nieuwe winterse chocoladesoorten van Vivani: speculaas en kokosmakroon

In de periode voor kerst smaakt chocolade nog beter dan anders. Met de soorten 'Mousse au Coco' en 'winter' brengt chocolademerk Vivani uit het Duitse Herford meteen twee nieuwe seizoensproducten in de biohandel. De nieuwe soorten zijn vanaf oktober in iedere ruim gesorteerde biomarkt en elk ruim gesorteerd reformhuis verkrijgbaar.
 
De nieuwe Vivani biologische chocoladevariant 'Mousse au Coco' biedt een voorproefje op de lekkerste tijd van het jaar. De smaak doet denken aan kokosmakronen. De variant 'winter' is daarentegen een seizoensklassieker van Vivani, waar de bioklanten zich ieder jaar weer op verheugen. Een nieuwe tekening van kunstenares Annette Wessel, die alle designs van de Vivani-chocoladerepen heeft ontworpen, siert de verpakking van de reep.
 
'Mousse au Coco' | 100 g | adviesprijs 1,99 € Zachte kokosmousse en knapperige kokosvlokken in verfijnde biologische volle melkchocolade
 
'Winter' | 100 g | adviesprijs 1,99 € Biologische volle melkchocolade verfijnd met winterse, kruidige speculaasstukjes
 


Ecologisch verpakt en klimaatneutraal geproduceerd
Net als de overige chocoladerepen worden ook 'Mousse au Coco' en 'Winter' klimaatneutraal geproduceerd en honderd procent ecologisch verpakt. Naast FSC-gecertificeerd papier, dat uitsluitend met mineraalolievrije kleurstoffen bedrukt wordt, wordt hierbij een folie uit nagroeiende grondstoffen gebruikt. Deze is zelfs volledig composteerbaar. De folie-innovatie NatureFlex™ onderscheidt zich door een optimale productbescherming en heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als PET-folie of stanniool hoewel ze op basis van duurzaam gewonnen houtvezels geproduceerd wordt.

Contact:
EcoFinia GmbH – Pressestelle
Contactpersoon: Alexander Kuhlmann
Universitätsstr. 60 | 44789 Bochum
Tel.: 0234-544493-60
Fax: 0234-544493-61

Bron: Vivani

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.