Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

16 september: 'Beleef de Oogst' markt

Op zondag 16 september is er van 12.00 uur tot 17.00 uur de ‘Beleef de Oogst’ markt op Smakelijk Erf aan de Vaart ZZ 171 in Nieuw-Amsterdam. Ontmoet tijdens deze kleinschalige markt de lokale en (h)eerlijke bedrijven van Zuidoost Drenthe: Bakhuus Tilly Braams, Blauwe Bessengaard, Boerderijwinkel ’t Zwien, De Ieme natuurvoeding, Eco Pura, de Frambozentuin, ’t Leeuweriksveld, OKeE Oogsten Koken en Eten, Smakelijk Erf en Vurig Stoken. Allemaal ondernemers met een hart voor eerlijk geteeld voedsel en duurzame producten. 

In september is er volop oogst en ook de warme zomer heeft veel gebracht waar heerlijke producten van zijn gemaakt. En dat laten de standhouders de bezoekers aan de kramen ook proeven. Wat kan men zoal verwachten? Fruitige jams, zoete honing, lekkere drankjes, het laatste kleinfruit, heerlijke broden, eerlijk varkensvlees, mooie natuurvoedingswaren, verse groenten biodynamisch geteeld, ecologische schoonmaakmiddelen, biologisch geteeld zaadgoed, zelf pesto en humus maken, vurige gerechten en nog veel meer.

Bezoekers zijn welkom op zondag 16 september tussen 12.00 uur en 17.00 uur op Smakelijk Erf aan de Vaart ZZ 171 in Nieuw-Amsterdam. Toegang is gratis. 

Publicatiedatum: