Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het is een hele eer om tussen deze grote namen te staan"

Conscious Hotel Westerpark in top 100 Time Magazine

Het vierde hotel van de Conscious Hotels keten staat in het toonaangevende TIME Magazine. Naast andere bijzondere locaties zoals het wereldberoemde restaurant Noma in Kopenhagen, het Ice Hotel in Zweden en Six Senses Fiji mag Conscious Hotel Westerpark zich nu een ‘World’s Greatest Place’ noemen, als enige van Nederland.


 
'World's Greatest Places' is de nieuwste toevoeging aan de serie van invloedrijke lijsten van TIME, zoals de TIME 100 Most Influential People, Best Inventions, Person of the Year, Next Generation Leaders en nog veel meer. Dit is de eerste keer dat TIME een ‘The 100 World’s Greatest Places’ lijst publiceert. Conscious Hotel Westerpark is de enige Nederlandse locatie op deze lijst.

Honderd procent elektrisch

Oprichter en CEO Marco Lemmers is trots: “Het is een hele eer om tussen deze grote namen te staan. Dit is helemaal lekker, dit geeft ons nog meer zin om meer mooie duurzame plekken te gaan creëren, ook buiten Nederland.” Conscious Hotels richt zich op uitbreiding in andere Noord Europese steden, zoals Kopenhagen, Stockholm en Hamburg.Conscious Hotel Westerpark opende in april dit jaar op de Westergasfabriek in Amsterdam West. Het hotel en het restaurant Bar Kantoor zijn 100% elektrisch en draaien volledig op Nederlandse wind energie. Alle meubels zijn duurzaam ingekocht of gerecycled, zo is de bar gemaakt van oude lades en de kapstokken van gerecyclede radiatorknoppen. Alles wat geserveerd wordt is biologisch, van ontbijt, lunch en diner tot de cocktails in de bar.“Zo divers als de wereld”

Om de lijst te maken heeft TIME nominaties gevraagd voor verschillende categorieën, waaronder musea, parken, restaurants en hotels, van TIME-redacteuren en correspondenten over de hele wereld, evenals tientallen experts uit de sector. TIME evalueerde elke nominatie op basis van verschillende sleutelfactoren, waaronder kwaliteit, originaliteit, innovatie, duurzaamheid en invloed. Het resultaat is een lijst die zo divers is als de wereld, met vermeldingen verspreid over zes continenten en 48 landen.

Voor meer informatie: www.conscioushotels.com
Publicatiedatum: