Pajottenlander op bio-beurs Valériane

Pajottenlander neemt volgend weekend deel aan de grootste biobeurs in Wallonië. Op deze beurs exposeren vele artisanale producenten. Onder andere producenten van Franse kazen, Italiaanse en Franse wijnen, Belgische biobieren en broden, Griekse olijven. Er zijn verschillende proeverijen en bezoekers kunnen rechtstreeks kopen van de producenten.

Op de stand van Pajottenlander kunnen bezoekers proeven van 30 verschillende fruit- en groentesappen. Sinds 1987 produceert Pajottenlander sappen en enkele fruitbereidingen. Dit jaar is er ook een groot aanbod van vers fruit op de stand zoals Jefkesperen, Mirabellen, Sterreinetten en Zomercalville. In tegenstelling tot het rampjaar 2017 is er dit jaar fruit in overvloed.

Zolang wij over vrijkaarten beschikken, sturen we u die met veel plezier op. Stuur hiervoor een mail naar linda@pajottenlander.be

Voor meer informatie over Pajottenlander:

Voor meer informatie over de beurs:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.