Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlof voor Lenneke, Biojournaal voor Anne

Wie Lenneke in de afgelopen maanden tegenkwam kon het niet ontgaan: haar buik groeide. Zou ze weer….? We kunnen de geruchten met een gerust hart bevestigen: Lenneke is in blijde verwachting. Sterker, vandaag zwaait ze gedag naar de sector met een laatste nieuwsbrief om vanaf morgen te 'genieten' van haar verlof.

Even niet meer de hectiek van de redactie. Niet meer de stress voor de publicatie... Thuis zit wel de kleine Joah te wachten. Hij groeide dankzij de biologische babyvoeding uit tot een stoere vent van bijna 2 jaar. De kleine man mag zich binnenkort 'grote broer' noemen. Hij weet alleen nog niet of er een broertje of zusje in zijn mama's buik zit. Via de nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden. We wensen Lenneke veel rust en sterkte met de laatste loodjes toe.

Trouwe lezers van Biojournaal kan het niet zijn ontgaan dat er de laatste tijd wat verschuivingen zijn geweest op de redactie. Lenneke, het vertrouwde gezicht van de nieuwsbrief, vormde daarin de stabiele factor. Nu Lenneke met zwangerschapsverlof gaat, volgt opnieuw een kleine stoelendans. Ellis Tichem start begin september aan een nieuwe uitdaging.

De redactionele taken zullen overgenomen worden door Anne Jansen, ons aanstormende journalistieke talent. Voor persberichten, onderwerpen voor artikelen/interviews of uitnodigingen voor leuke uitjes en evenementen kunnen jullie de komende maanden bij haar terecht: [email protected]/0166 698204.

Anne en Lenneke.

Groeten,

Team Biojournaal
Publicatiedatum: