"Zo moet er een slagvaardige organisatie ontstaan"

Diverse experts ondersteunen fusie Odin en De Nieuwe Band

De fusie tussen Odin en groothandel De Nieuwe Band wordt tijdelijk ondersteund door diverse experts. Bijvoorbeeld door Ingrid Veenstra, die nu interim-directeur bij De Nieuwe Band is. "Als interim-directeur van De Nieuwe Band (DNB) in Marum ondersteun ik vanaf februari het fusietraject met Odin. Vanaf mijn eerste dag werk ik daarbij intensief én met plezier samen met Merle Koomans van den Dries en Theo Boon. Nadat de fusie groen licht heeft gekregen, zijn we volop gestart met het samenvoegen van de activiteiten van beide organisaties tot één krachtige biologische foodcoop."

Ingrid geeft aan dat er al erg veel werk verzet is. "Denk aan het samenvoegen van de salarisverwerking en personeelssystemen. Ook wordt er gewerkt aan assortimentsintegratie. Er is een nieuw Management Team aangesteld en er zijn gesprekken gevoerd met veel medewerkers om te kijken waar in de organisatie zij het beste tot hun recht komen. Er is ook afscheid genomen van een aantal medewerkers. Dat hoort er helaas ook bij. De DNB-activiteiten van BioPioniers zijn beëindigd en worden opgenomen in de Odin bezorgdienst. De deelneming van DNB in Twig & Forest is beëindigd. Dubbele systemen, contracten, abonnementen et cetera zijn opgezegd. Later dit jaar zal Marum ook overstappen van Axapta naar AMF, zodat alle medewerkers werken vanuit hetzelfde ERP-systeem. Zo moet er een slagvaardige organisatie ontstaan."

Bron: Odin


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.