Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hopen ook in de horeca verder uit te bouwen"

Maanwater met extra lading

Tholen - Het Belgische bedrijf Noble House is sinds oktober 2015 eigenaar van het merk Pineo. Voor die tijd waren de ondernemers Bart Maes en Chantal Voets wel al verdelers van het Spaanse bronwatermerk. Toen het voortbestaan van Pineo in gevaar kwam, besloten ze de kans te grijpen. Inmiddels heeft het bijzondere water ook in Nederland aardig voet aan de grond weten te krijgen, meent Tim Spek, sales manager Nederland bij Noble House. "Het gaat heel voorspoedig. Pineo staat bekend als één van de meest zuivere mineraalwaters ter wereld. Er zijn al verschillende waters op de markt beschikbaar, maar het unieke is dat Pineo-water natuurgezuiverd is en dat de bron zelf ontspringend is."


Tim geeft aan dat er ook veel waardering is voor de uitstraling van het merk. "Het water wordt uitsluitend in glazen flessen geleverd. Nederlanders zijn over het algemeen echt gelegenheidsdrinkers als het gaat om mineraalwater. Daarbij past een fles als deze. Pineo-water springt er niet alleen qua inhoud uit, maar ook qua vorm van de fles."


In Nederland is het water vooralsnog voornamelijk in de natuurvoedingwinkels verkrijgbaar. Tim hoopt dat daar binnenkort verandering in zal komen. "Over een paar weken neemt levensmiddelen- en horecagroothandel De Kweker het Pineo-water op. Van daaruit hopen we ook in de horeca verder uit te bouwen."


Pineo-water is er in verschillende varianten. Naast de varianten zonder prik en intens bruisend is er ook maanwater verkrijgbaar: Luna Llena wordt afgevuld bij volle maan en Luna Creciente bij wassende maan. "Op dat moment bevat het water meer zuurstof, minder stikstof en is het rijk aan waardevolle positieve energievelden. Dat is natuurlijk heel bijzonder. Vooral onder consumenten die bio-dynamisch georiënteerd zijn is veel belangstelling voor deze varianten, omdat zij beseffen welke invloed de maanstand heeft op dit water. Mensen die hier niet zo mee bezig zijn, zijn veelal wel geïntrigeerd door het mysterie van alles wat met de maan te maken heeft. Ook voor hen geeft dit dus zeker een extra lading."


Klik hier voor meer informatie over de unieke waarden van Pineo-water.

Voor meer informatie:

Tim Spek
Noble House
Brechtsebaan 42 - Unit 70
BE 2900 Schoten
06 24712166
[email protected]
www.noble-house.tk