"Biologisch: "Beter voor mens, dier en milieu"

Al vier jaar op rij is PLUS uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. En ook in 2018 blijven zij zich inzetten voor een goede herkomst van producten, een beter milieu en gezonde voeding. Dit doen ze onder andere met een uitgebreid biologisch assortiment met producten in alle productcategorieën zoals aardappelen, groenten, fruit, zuivel en vlees. PLUS geeft aan dat zij het belangrijk vinden dat het biologisch assortiment toegankelijk is voor iedereen. Ze geven aan dat daarom de biologische producten aantrekkelijk prijzen hebben en zijn er regelmatig biologische producten in de aanbieding.

Het biologische assortiment aardappelen, groenten en fruit groeit. Sinds oktober heeft PLUS biologische Elstar appelen van Nederlandse bodem en de biologische appelen van Süd Tirol. Ook breidt PLUS het assortiment biologische citrus uit: naast citroenen liggen er nu ook grapefruits in de schappen. Ook het biologische groentenassortiment groeit. Naast de biologische komkommer, broccoli en bloemkool zijn er nu ook zoete aardappelen, spitskool en (zoetpunt) paprika’s verkrijgbaar.

Bron: Plus

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.