'Weidegangen' bij boerderij Zonnehoeve

Pop-up-restaurant midden in het weiland

Op de biologisch-dynamische boerderij Zonnehoeve gebeuren deze zomer bijzondere dingen. Eind augustus krijgen geïnteresseerden de mogelijkheid om te dineren in het midden van de klaverweide, tussen de koeien. Met behulp van de chefs van Peter Pan Kookstudio, de bus van het Rijdend Avontuur en de producten van de Zonnehoeve zijn alle ingrediënten aanwezig om van de avonden iets unieks te creëren. Alleen op 30 en 31 augustus en 1 september, aanvang 17:00 uur, kunt u in dit unieke restaurant terecht, dus wees er snel bij. De plekken zijn beperkt tot maximaal 66 personen per avond.

Zonnehoeve stelt voor deze avond een speciaal 4-gangen diner samen voor slechts 45 euro per persoon (exclusief drankjes). De producten zijn voor het grootste gedeelte afkomstig van Zonnehoeve, aangevuld met producten van de Hofwebwinkel, waarbij vooral gelet wordt op regionale afkomst en biologisch-dynamische productie.

De avonden worden afgesloten met een kampvuur en muziek.


Adres Zonnehoeve: Priempad 6, 3896 LJ Zeewolde

Voor meer informatie en aanmelden: www.weidegangen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.