De Belgische zender TV Oost heeft een reportage gemaakt bij The Bio Veggie Company. Dit bedrijf maakt al 30 jaar vegetarische hamburgers en was hiermee destijds één van de eerste producent van vegetarisch eten in België. Delphine Van Goethem vertelt dat de omzet van The Bio Veggie Company de afgelopen vier jaar met 80 procent toegenomen is. Dit is volgens haar het gevolg van het feit dat steeds meer mensen minstens 1 keer per week vegetarisch eten. Volgens haar is het hoopvol dat meer en meer consumenten van plan zijn om minder vlees te gaan eten in de toekomst.
Klik hier om de reportage te bekijken en hier om naar de website van het bedrijf te gaan.
Bron: TV Oost

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Is lupine het gouden boontje van Nederlandse bodem?
- "Totaalassortiment aanbieden is een uitdagende, maar ook zeer passende stap"
- Agrifirm start pilots rondom regeneratieve landbouw
- Regering moet onderzoek doen naar nutriënten uit menselijke mest
- De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-18 Upside introduceert de Cevapcici en breidt uit naar België
- 2022-05-06 Vegan Bio Gyros: geen Griekse mythe
- 2022-05-02 Nu ook vegan krupuk van Yakso
- 2022-04-28 Ekomenu start samenwerking met LikeMeat
- 2022-04-21 Nieuw: BUMI's seitan kebab
- 2022-04-19 Hoe Johnny Dutch consumenten wil verleiden met vegan wereldgerechten
- 2022-04-13 Nieuw van Allos: Veggie Paté vol en smeuïg & gekruid
- 2022-04-08 Prijsverschil tussen vlees en vleesvervangers wordt steeds kleiner
- 2022-03-30 Van reststroom tot veggieburger – zo doet Abinda het
- 2022-03-23 Reportage over 'ambassadeur' La vie est belle
- 2022-03-09 Lactosevrije bio-fruityoghurts nu in portieverpakking
- 2022-03-09 Ook een week zonder vlees voor de hond?
- 2022-03-07 Vijfde editie Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel van start
- 2022-03-03 Nieuwe veggie wraps en pizzabodems met 35% groente
- 2022-03-01 België lijkt een plantaardig voedingsmenu definitief te omarmen
- 2022-02-07 De Paddestoel krijgt het label CO2-neutraal
- 2022-02-02 Een lokale keten van sojaboon naar spreads en vleesvervangers
- 2022-01-21 Plantaardige zuivellijn vernieuwd en uitgebreid
- 2022-01-21 Biologische Mocro Flavour-vleesvervangers uit de schappen gehaald
- 2022-01-20 Britse plantaardige bio-melk bij Jumbo in de schappen