Probleemstelling : verkeerde uiterste gebruiksdatum op het etiket

Terugroepactie: Delhaize Bio zalmfilet zonder vel

Delhaize vraagt haar klanten om bij de producten 'Bio zalmfilet zonder vel' gekocht hebben, te controleren op de uiterste gebruiksdatum.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat hierbij niets aan het toeval over. Tijdens één van deze kwaliteitscontroles is een verkeerde uiterste gebruiksdatum teruggevonden: de aangegeven uiterste gebruiksdatum 24/08 is fout en had 24/07 moeten zijn, dus een maand eerder.Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkels verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren na 24/07. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

Info product:
Naam : Delhaize Bio zalmfilet zonder vel
Merk : Delhaize
Lotnummer: BZA300V2646
Te gebruiken tot: 24/08/2018

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer: 0800/95 713

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.