Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frank Loef:

"Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"

BioPizza opent half september, vlak achter BioToko. Naast Indonesisch bieden ondernemers Frank, Thomas en David Loef vanaf die tijd dan ook gerechten uit de Mediterrane keuken. Er is ruimte voor 70 gasten in het pand aan het Groote Bolwerk 45. Frank Loef: "We beleven nog steeds veel plezier aan het bereiden van Indonesische gerechten, maar met de keuken kun je weinig uitstapjes maken. Daarom kijken we ernaar uit om gerechten te maken van rond de Middellandse Zee. Vrijwel alles bij Bio Toko is biologisch, dat wil zeggen: voor ongeveer 92%. Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch. We gaan de biologische keuken nóg verder doorvoeren."

Voor meer informatie: www.biotokozutphen.nl

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Contact Zutphen

Publicatiedatum: