Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Grotere' oplossingen voor biologische sappen

Tholen - De sappen van Oranka zijn bekend in de retail, horeca, zorg en catering. Zij bieden grotere oplossingen op het gebied van producten, dispensers en de presentatie van de sappen. Oranka heeft ook een biologische lijn. "Men kan kiezen voor biologische producten om allerlei redenen, bijvoorbeeld omdat de natuur er beter van wordt. Een reden kan ook zijn dat de dieren een beter leven hebben, of misschien omdat mensen graag precies willen weten wat ze eten of drinken. Biologisch is gewoon heel erg lekker en dat is te merken aan onze Natural sappen. Daarin zitten diverse appelsoorten uit de regio Bodensee in Duitsland, Valencia sinaasappels uit Oost-Mexico en tomaten uit de Franse Provence. Alles is biologisch geteeld, zodat men er zorgeloos van kunt genieten", aldus de woordvoerder van Oranka.Natural smaken

De Natural selectie bestaat uit puur biologische sappen, samengesteld uit 100% biologische ingrediënten. "De Natural producten zijn beschikbaar in glazen 200 ml flesjes. De flesjes zijn hersluitbaar en de producten zijn tot maximaal 12 maanden houdbaar buiten de koeling. Er zijn diverse heerlijke smaken zoals: Appelsap en Appel-Vlierbessensap: de verschillende appelsoorten komen uit de regio Bodensee in Duitsland. Tomatensap: hierin zitten tomaten afkomstig uit de Provence in Frankrijk. En sinaasappelsap: de Valencia sinaasappels die we gebruiken voor onze sappen groeien in Oost-Mexico, waar ze veel zonuren hebben gehad zodat de smaak optimaal is."

De natuurlijke keuze

In de biologische producten van Oranka zitten alleen puur biologische ingrediënten zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. De complete biologische selectie voldoet aan de eisen van de Skal-certificering. Onder de biologische selectie vallen sappen, smoothies en frisdranken.

Het aanbod van Oranka bestaat uit:
• Concentraten
• 10 liter Bag-in-Box
• Bio Fris
• Natural

Voor meer informatie: www.oranka.nl