Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De tijd is nu rijp voor de geitenvariant"

Goat Ghee maakt rentree

Tholen - Ghee Easy heeft de biologische Goat Ghee opnieuw geïntroduceerd. "Verschillende klanten vroegen er om. Ghee is op Indiase wijze geklaarde boter met een bijzondere karakteristieke smaak. Veel mensen zijn inmiddels bekend geraakt met onze biologische ghee, tot nu toe gemaakt van koeienboter. De tijd is nu rijp voor de geitenvariant. We zijn één van de weinige producenten die ghee maakt van geitenboter", vertelt Pepijn Pest van Ghee Easy. Goat Ghee is vanaf heden verkrijgbaar via Natudis.
Ghee Easy maakt de geitenghee van geitenboter uit Bulgarije, zo geeft hij aan. "We werken hiervoor samen met de biologische geitenboerderij 'Kondov'. We waren positief verbaasd over de omstandigheden waarin de dieren daar leven. Ze krijgen er veel ruimte om te klimmen, te spelen en te eten. Dit zorgt voor heerlijke geitenmelk die op de boerderij verwerkt wordt tot onder meer geitenboter. Wij maken van die boter vervolgens onze geitenghee."

De geiten grazen in een prachtige omgeving in Bulgarije.

Volgens Pepijn gaat het om een vrij exclusief product. "Onze producent kan per maand 500 kilo biologische geitenboter leveren en daarvan kunnen wij maandelijks 400 kilo geitenghee maken. Ghee is een natuurlijk product waar in de bereiding niets aan wordt toegevoegd. Het is zeer geschikt voor bakken, braden en wokken. Dit vanwege de enorm hoge verbrandingstemperatuur van 250°C." Hij noemt de Goat Ghee een 'must try' voor de geitenkaasliefhebber. "Gebruik het bijvoorbeeld om je met spek omhulde geitenkaasje te bakken, voor je bruchetta met groene asperges of bak je zomerse omelet met geitenkaas eens met deze ghee." 


Consumenten kunnen voor de Goat Ghee terecht bij de Natuurwinkel en in de webshop van Ghee Easy.

Voor meer informatie:

Pepijn Pest
Ghee Easy
Wognumerstraat 97
1023 CD Amsterdam
06 28355362
[email protected]
www.ghee-easy.nl