Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bauckhof en Herbaria ontkennen opname producten in schappen dm

Onlangs werd in Biojournaal bericht dat de concurrentiestrijd tussen de Duitse ketens dm en Rossmann verder gaat. dm zou haar bio-aanbod met zes nieuwe merken uitbreiden. Twee van deze merken, Bauckhof en Herbaria, ontkennen echter dat hun producten in de schappen van dm komen te liggen.

Herberia ontkent tegenover bio-markt.info dat er al een overeenkomst gesloten is met dm: "Er ligt een verzoek van dm, dat klopt. Meer is bij ons niet bekend. Wel bieden dm Online en dm Österreich een deel van ons assortiment aan, maar dat is het dan ook", aldus Erwin Winkler, directeur van Herberia.

Voor Bauck GmbH geldt hetzelfde. "De wens van de drogisterij dm om het merk Bauckhof op te nemen, is herhaaldelijk mislukt. Ook voor de toekomst is geen toelating van de producten in de stationaire handel van dm gepland. Sommige Bauckhof-producten zijn online verkrijgbaar bij dm", aldus een vertegenwoordiger van Bauck op bio-markt.info.

bio-markt.info vroeg ook dm om een reactie op de ontkenningen van Herbaria en Bauck. Sebastian Bayer: "Sinds 2015 bieden wij onze klanten een breed scala aan producten aan in onze online shop dm.de. Daar zijn meer dan 14.000 artikelen verkrijgbaar. Dit betekent dat meer dan 1.500 artikelen exclusief online beschikbaar zijn. Sinds enkele weken vinden onze klanten producten van de merken Herbaria en Bauck in onze online winkel. Deze zijn alleen online beschikbaar en niet in onze meer dan 1.900 dm-markten."

Voor meer informatie: www.dm.de
Publicatiedatum: