Maak kennis met de vernieuwde Simon Lévelt in Apeldoorn

De koffie- en theespeciaalzaak in Apeldoorn krijgt een metamorfose. Na de verbouwing opent de winkel op zaterdag 14 juli met een eigentijdse look & feel die klanten een optimale winkelervaring biedt.

Met ruim 25 soorten koffie en 180 soorten thee is Simon Lévelt een begrip in Apeldoorn. Zij bieden tevens een ruim assortiment bioproducten aan. Sinds de opening in 2003 en de overname door Arnold Schlundt Bodien als franchisenemer in 2012, heeft de winkel een trouwe klantenkring opgebouwd.


Artist impressie

Om meer inwoners van Apeldoorn te laten kennismaken met de heerlijke wereld van koffie en thee, wordt niet alleen het winkelgemak verbeterd. Ook het zetten en proeven gaat in de vernieuwde winkel een grotere rol spelen. "Dé manier om bijzondere koffie- en theesoorten te leren kennen", aldus Arnold, die klanten graag meeneemt op ontdekkingstocht.


Artist impressie

Zaterdag 14 juli vindt de feestelijke (her)opening plaats. Arnold kan niet wachten: "Ik ben ontzettend benieuwd wat mijn klanten er van vinden." Hij nodigt daarom iedereen uit zijn nieuwe winkel te bekijken onder het genot van een kop koffie of thee.

Voor meer informatie: www.simonlevelt.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.