Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Simon Lévelt ontwikkelt biologische theelijn voor Marqt

Marqt, de duurzame winkelketen met 15 winkels in Nederland, heeft Simon Lévelt uitgekozen om een private label theelijn te ontwikkelen. De zes theesoorten – Jasmijn, Groene Thee, Earl Grey, Rooibos, Kamille en Witte Thee – zijn momenteel verkrijgbaar in alle vestigingen.

Marqt gelooft dat dagelijkse boodschappen goed en gezond kunnen zijn voor iedereen. "Als we samen de juiste keuzes blijven maken, bepalen we zelf de kwaliteit van onze boodschappen", aldus Marqt. Simon Lévelt past als producent perfect in dat plaatje.

Simon Lévelt maakt zich al jaren hard voor eerlijke en duurzame producten. In 1980 bracht het bedrijf voor het eerst biologische koffie en thee op de Nederlandse markt. Ook heeft Simon Lévelt bijgedragen aan de totstandkoming van het Fairtrade keurmerk. En met de eigen Tierra Nova Foundation wordt er tot op de dag van vandaag ondersteuning geboden bij duurzame projecten.
 
Naast verkoop via de Simon Lévelt speciaalzaken worden er ook geregeld koffie- en theemelanges ontwikkeld en geproduceerd voor private label klanten. In het kader van transparantie – waar komen de producten vandaan die je eet/drinkt – staat Simon Lévelt op de verpakking van Marqt vermeld.

Voor meer informatie: www.simonlevelt.nl - www.marqt.nl
Publicatiedatum: