Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De RAI was gastheer 'World of Coffee'

"Het aanbod biologisch gecertificeerde koffiesoorten is verdubbeld"

De RAI in Amsterdam was dit jaar gastheer van de jaarlijkse koffiebeurs 'World of Coffee' van de Specialty Coffee Association. De beurs, die elk jaar in een andere Europese stad wordt gehouden, kende een totaal van ruim 250 exposanten en trok dit jaar 7000 bezoekers. De beursvloer was van 21 tot en met 23 juni het toneel voor innovaties op het gebied van koffie, kennisoverdracht, cuppings, een Sustainability Forum en een druk bezochte World Barista Championship.



Greencof, gevestigd in het historische centrum Hoorn, ontving op hun stand drie dagen lang veel van haar klanten en leveranciers van kwaliteitskoffie. Greencof, specialist in biologisch gecertificeerde koffiesoorten was zeer te spreken over de goed georganiseerde beurs en kijkt alweer vooruit naar volgend jaar wanneer de 'World of Coffee' in Berlijn zal neerstrijken.



"Ons ruime aanbod aan gecertificeerde koffiesoorten wordt door branders in zowel Europa als ver daarbuiten zeer goed ontvangen", aldus directeur Leon Zaal. "Het aanbod aan met name biologisch gecertificeerde koffiesoorten is het afgelopen jaar verdubbeld en zal het komende jaar nog sterk uitbreiden. We blijven constant op zoek naar verdieping van ons aanbod en de World of Coffee bood ons daarvoor uitstekende mogelijkheden."


Op de foto v.l.n.r. Wouter Kunst, Leon Zaal en Guido Zaal.


Voor meer informatie:
GREENCOF B.V.
Appelsteeg 3
1621 BD Hoorn
0031-229-547040
www.greencof.com
Publicatiedatum: