Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Duidelijk maken wie we zijn en wat we doen"

Natuurwinkel Gouda betrekt leveranciers en buren bij Zomerfeest

Tholen - De spotlights waren dit weekend tijdens het Zomerfeest van Natuurwinkel Gouda op de typische biologische seizoensproducten gericht. "Bij Natuurwinkel proberen we de seizoenen wat extra onder de aandacht te brengen en te vieren. In de herfst heeft het feest vaak te maken met de oogst, maar ook in de zomer kunnen we de komst van de eerste zomergroenten van Hollandse bodem vieren. Dit keer hebben we het bewust iets groter dan normaal aangepakt", vertelt onderneemster Céline Brugman.

Rechts de 'lokale helden-kraam'.

Céline kijkt met een tevreden gevoel terug op het Zomerfeest. "We hebben onze winkel en biologisch hiermee op de kaart gezet in Gouda en de regio. Vooral voor onze naamsbekendheid zijn deze evenementen heel goed. En in één van de kramen, die we ingericht hadden als 'lokale helden-kraam', hebben we de producten van onze regionale tuinders en onze bio-bloemenkweekster extra onder de aandacht gebracht. Met dergelijke dingen kunnen we duidelijk in beeld brengen wie we zijn en wat we doen."


Er stonden diverse marktkramen, er was muziek en een activiteit voor de kleintjes. "En we hebben zes andere ondernemers in de buurt er bij betrokken. Twee daarvan stonden echt bij onze winkel. Bij biologisch en vegetarisch lunchcafé Curcuma konden de bezoekers bijvoorbeeld speciaal voor deze gelegenheid voor 5 euro een lunchplankje kopen." Jan Graafland de tuinman van Weleda is vaste klant bij Natuurwinkel Gouda, zo geeft Celine aan. "Ook hij kwam even langs en heeft de kinderen in een bloemenzaadbommetjes-workshop verteld hoe en waar ze de 'bommetjes' kunnen 'zaaien' in het belang van de bijen."

Jan Graafland legt de kinderen uit hoe ze 'bloemenzaadbommetjes' kunnen maken.

Het resultaat.

Voor meer informatie:

Céline Brugman
Natuurwinkel Gouda

Lange Groenendaal 99
2801 LS Gouda
0182 513260
[email protected]
www.natuurwinkelgouda.nl