Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edith Lammerts van Bueren en Wiebe Broekema:

Nieuwe gezichten bij de Bio Academy

De Bio Academy is uitgebreid met een nieuwe projectleider en een nieuw bestuurslid. Edith Lammerts van Bueren is toegetreden tot het bestuur en Wiebe Broekema is benoemd tot projectleider. De Bio Academy is zeer content met de uitbreiding, die past bij de verdere groei van het onafhankelijke platform met aanbod van cursussen, workshops en coaching.

Edith Lammerts van Bueren (foto rechts) is een bekend en vertrouwd gezicht in de biologische sector. Bekend vanuit haar eerdere functie als professor Biologische Plantenveredeling aan de Wageningen University en haar verbondenheid aan het Louis Bolk Instituut. De NRC omschreef haar eerder als een persoon ‘met het hoofd in de wetenschap en de laarzen in de klei’. Edith wil graag haar kennis, ervaring en contacten inzetten in het bestuur van de Bio Academy.
 
Wiebe Broekema is zijn loopbaan begonnen in het onderwijs, heeft deze vervolgd in de ICT en daarna organisatieveranderingen begeleid bij klanten. In 2012 is hij als zelfstandige opnieuw het onderwijs ingedoken. Nu begeleidt hij schoolteams en schoolleiders op weg naar gepersonaliseerd onderwijs. Wiebe komt niet uit de biologische sector maar is daar privé wel sterk bij betrokken. Hij heeft er ontzettend veel zin in om zijn ervaring in onderwijs, opleidingen en ICT te combineren met zijn passie voor biologische en duurzame producten.
 
Wiebe Broekema.

In de afgelopen periode is het onafhankelijke platform www.bioacademy.nl hard gegroeid. Kenniszoekers vinden er inmiddels cursussen, workshops en coaching mogelijkheden van een gevarieerde groep kennisaanbieders. Het aanbod richt zich op de primaire productie, verwerking, handel en retail. De komende tijd wordt dit aanbod op het platform samen met de aanbieders verder verbreed en verdiept met ondersteuning van de twee nieuwe gezichten in het bestuur en in het team. Het bestuur van de Bio Academy is zeer content met deze aanvulling in menskracht.

Voor meer informatie: www.bioacademy.nl
Publicatiedatum: