"Alle noodzakelijke maatregelen genomen om de activiteiten te hervatten"

Schade aan pand Naturelle na regenval

Tholen - Normaal komen er op het Barendrechtse handelscentrum alle stromen groenten en fruit samen, maar dinsdagavond 29 mei was het vooral de regen die er huishield. Naast het water dat als een zwembad in de docks stond, kwamen ook bedrijven er minder goed vanaf. Aan de Koopliedenweg raakte onder meer het pand van Naturelle, de bio-tak van The Greenery, zwaar beschadigd.


"Een deel van het dak van Naturelle is ingestort, we zijn nu aan het uitzoeken wat de mogelijkheden zijn om de continuïteit in het pand te waarborgen. We hebben wel van Bouw- en Woningtoezicht toestemming gehad om het pand te betreden en zoeken nu uit wat er mogelijk is. Daarbij staan de veiligheid van de medewerkers en de voedselveiligheid voorop. Als die in het geding zijn, zullen we uitwijken", meldde communicatiemanager Jos van der Pluijm van The Greenery vanmorgen vroeg. Later deze ochtend gaf hij aan dat een deel van het gebouw voor langere tijd buiten gebruik zal zijn. "Wij hebben voor nu alle noodzakelijke maatregelen genomen om de activiteiten te hervatten en onze dienstverlening te continueren, waardoor wij de orders zoveel mogelijk juist en tijdig kunnen blijven uitleveren."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.