Biodorp vormt het hart van de beurs

Biolicious wordt Puur Beleven: 29 en 30 september

"Duurzaamheid is de laatste jaren steeds meer een hot topic geworden en dat kunnen wij als organisator van Puur Beleven en BioXpo VitaSana alleen maar toejuichen. Sinds 2014 organiseren wij de consumentenbeurs Biolicious wat nu ondertussen is kunnen uitgroeien tot Puur Beleven. Waar we gestart zijn met biologische voeding, bieden we nu een platform aan alle bedrijven en/of initiatieven met de focus op duurzaamheid. Veel consumenten zoeken een duidelijke leidraad om meer duurzame keuzes te maken in hun levensstijl. Op de beurs leggen we de focus op enkele belangrijke pijlers waaronder voeding – tuin – beauty en bouwen & verbouwen", vertelt Xiana Bossaert namens Nutrimedes Events.
 
De beurs staat bol van interactieve elementen waaronder kookdemo's, workshops, lezingen en bewegingssessies. Het Biodorp vormt het hart van de beurs. Hier kunnen bezoekers alle spelers terugvinden met een bio-certificaat. Ook de catering is volledig aangepast met een plantaardig pop-up restaurant en verscheidene vegan en/of biologische foodtrucks.
 
De beurs gaat door op zaterdag 29 en zondag 30 september in Antwerpen Expo en trekt bezoekers van over Vlaanderen en Nederland.
 
Wilt u als bedrijf graag aanwezig zijn als exposant? Neem dan voor meer informatie contact op met Xiana Bossaert van Nutrimedes Events: 0032 5746 6446, xiana@puurbeleven.be. Klik hier om naar de website van Puur Beleven te gaan.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.