Klik hier voor meer informatie.
BioPizza nieuwste plan van ondernemers BioToko
De ondernemers achter BioToko in Zutphen (Frank, Thomas en David Loef) zijn van plan om een BioPizza te openen. Mediterraans koken en eten is volgens hen een mooie afwisseling met het eten uit de BioToko. "We streven dezelfde kwaliteit en service na, en kunnen niet wachten om te beginnen." Bij BioPizza zullen onder meer pizza's, pasta's, salades en soepen verkrijgbaar zijn. "Alles met de beste ingrediƫnten in eigen keuken bereid en 100% biologisch. Ook kunt u er afhalen", aldus de ondernemers. Het pand waarin BioPizza gevestigd zal worden ligt op 60 meter afstand van de BioToko aan de Groote Bolwerk 45, hoek Noorderhavenstraat.
Er zal een open keuken in BioPizza komen, met een aparte pizzahoek, desserthoek en saladebar. Evenals een toonbank voor afhalen en een bar. Tevens komen er meer banken en de zitjes worden iets meer afgeschermd dan in de BioToko. Het restaurant biedt plaats aan ruim 60 mensen. De initiatiefnemers hopen BioPizza medio september te kunnen openen.
Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards
- 2022-02-21 Bijna 20 procent coronasteun naar de horeca