Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saladelijn Your Organic Nature vernieuwd

"Dit is de vernieuwde saladelijn van Your Organic Nature. Wat direct opvalt, is de nieuwe verpakking, die de uitstraling van de salades aanzienlijk verbetert. Maar veel belangrijker: met de nieuwe receptuur zijn deze ook smaakvoller geworden. Zonder dat hier extra ingrediënten voor ingezet zijn. Integendeel. Ze hebben een korte ingrediëntenlijst, zijn alternatief gezoet en E-nummer vrij", vertelt Danny Schüttler, Brandmanager Private Label bij Udea. De salades zijn gezoet met agavesiroop.


Deze nieuwe salades zijn ter vervanging gekomen van reeds bestaande Your Organic Nature salades. De soorten blijven gelijk: ei-bieslook, kip-kerrie en tonijn. De bakjes zijn 125 gram en komen met een eenduidige consumentenprijs in het schap: 3,49 euro.De tonijn is MSC gecertificeerd. Dit betekent dat deze op een verantwoorde manier gevangen is door een gecertificeerde duurzame visserij. MSC gecertificeerde visserijen staan ervoor garant dat de vis gevangen wordt op dusdanige niveaus dat de vispopulatie en de ecosystemen waarvan zij afhankelijk zijn gezond en productief blijven voor de toekomst.


Voordelen:
  • Onderscheidende uitstraling in het schap
  • Verbeterde smaak en receptuur
  • Eenduidige consumentenprijs in het schap: 3,49 euro

Bestellen?

Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413 256700. Udea artikelnummers: 31782 (ei-bieslook), 31783 (kip-kerrie) en 31784 (tonijn).

Klik hier voor meer informatie over Your Organic Nature.
Publicatiedatum: