1030 lekkerste bio-wijnen geselecteerd door Harold Hamersma en Esmee Langereis

De Grote Hamersma gaat biologisch

Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectare waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Dat succes is onder andere te danken aan de groeiende aandacht van de consument voor natuurlijke producten, de toegenomen herkenbaarheid en kwaliteit van de biologische wijnen en de bereidheid van de klant om meer voor bio te betalen. En met dergelijke kwaliteitswijnen is deze De Grote Hamersma Bio van kaft tot kaft gevuld. Niet minder dan 1030 van dergelijke wijnen hebben er een plek gekregen.
 

Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of natuurwijnen? Hoe herken je deze? En misschien wel nog belangrijker, hoe smaken ze? Dit vind je terug in De Grote Hamersma Bio én de lekkerste biologische wijnen die er in Nederland te koop zijn overzichtelijk bij elkaar, voorzien van rapportcijfers en smakelijke proefnotities.

De Grote Hamersma, 512 pagina's, verkoopprijs: 19,99 euro.
ISBN 978 90 5956 838 9

Voor meer informatie: publiciteit@fontaineuitgevers.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.