Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Amandel NILK

mymuesli, bekend van 'Custom Mixed Muesli', speelde vorig jaar in op de toenemende vraag naar plantaardige melkalternatieven en introduceerde een nieuw product: NILK by mymuesli. Na het succes van de Super NILK en Haver NILK breidt mymuesli het assortiment uit met een derde plantaardige en biologische melksoort: de Amandel NILK.
 

No Milk De NILK is van nature veganistisch en lactosevrij. De drie plantaardige melksoorten hebben een hoge voedingswaarde. Deze nieuwe smaak is een alternatief voor veganistische melk. Naast biologische amandelen bevat het natuurlijke henneproteïne. Hierdoor is deze NILK een bron van natuurlijke eiwitten, zo geeft de producent in het persbericht aan. "Door geen suiker toe te voegen, overheerst de smaak van amandelen en niet de zoetheid van de suiker. De betoverende nootachtige, zachte smaak zorgt ervoor dat je deze Amandel NILK perfect kan combineren met de Chocolate, Superfruit of Paleo Muesli. Maar natuurlijk ook met de Balance Muesli van mymuesli."


Prijs en verkrijgbaarheid

Nilk by mymuesli is verkrijgbaar online via www.mymuesli.nl.
 
Amandel Nilk by mymuesli - €3,50 | 1 liter
Super Nilk by mymuesli - €3,90 | 1 liter
Haver Nilk by mymuesli - €2,50 | 1 liter
 

Over mymuesli

Bijna tien jaar geleden begon het allemaal in Passau, Duitsland. Drie studievrienden, Hubertus Bessau, Phillip Kraiss en Max Wittrock openden hun webshop en werden wereldwijd de eerste aanbieder van custom mixed muesli. Op mymuesli.com kunnen consumenten met een keuze uit meer dan 80 bio-ingrediënten - wat leidt tot meer dan 566 biljard combinatiemogelijkheden - hun persoonlijke favoriet samenstellen.
 
Voor meer informatie: www.mymuesli.nl
Publicatiedatum: